Home Bruiloftsite Aanmelden Designs Bruidsparen Top 10 Kalender Bedrijven Contact

Nieuwe layout homepage

gepubliceerd op: 24-03-2014
laatst gewijzigd op: 24-03-2014

Een bruiloft gaat met zijn tijd mee, er komen nieuwe tradities, er worden nieuwe technieken gebruikt maar ook de invulling van een bruiloft is steeds aan vernieuwing onderhevig.

En zo krijgt ook OnzeBruiloftSite een make-over. We gaan met onze tijd mee, want ook onze klanten gaan met de tijd mee. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe maar ook verbeterde homepage waarmee we sterker dan ooit naar voren komen. Niet alleen zal de homepage er totaal anders uitzien dan nu, ook word er hard gewerkt aan de achterkant. De website zal sneller laden dan ooit en heeft nieuwe technieken waardoor de OnzeBruiloftSite beter gevonden gaat worden.

De website zal een nieuw fris uiterlijk krijgen en ook de gebruiksvriendelijkheid ondergaat een metamorfose. Ook worden er een paar nieuwe onderdelen toegevoegd. Welke dit zullen zijn zal later bekend worden in een nieuw nieuwsbericht.

De nieuwe website zal op 12 mei 2014 worden gelanceerd. Voor de huidige klanten van OnzeBruiloftSite zal er niks veranderen, zij kunnen nog via de gebruikelijke manieren inloggen op hun websitebeheer. Ook voor de bezoekers van de bruiloftsites veranderd er niks, zij krijgen het vertrouwde uiterlijk van de bruiloftsite te zien.

Heb je zelf nog goede ideeën voor de homepage? Laat het ons dan weten via dit contactformulier. Wij staan altijd open voor ideeën!

terug

Nieuws

> LET OP! Onderhoudswerkzaamheden 24...
> Lite- en PRO-account blijvend in...
> OBS op Gelukmomenten.nl