Home Bruiloftsite Aanmelden Designs Bruidsparen Top 10 Kalender Bedrijven Contact

LET OP! Onderhoudswerkzaamheden 24 tot en met 26 november

gepubliceerd op: 21-11-2017
laatst gewijzigd op: 21-11-2017

Beste bruidspaar,

In het weekend van 24 november staan er werkzaamheden gepland voor de servers waar de website van OnzeBruiloftsite.nl op staat. Dit heeft tijdelijk gevolgen voor de bereikbaarheid van onze website, de bruiloftsites en het bruiloftsitebeheer.

Welke onderhoudswerkzaamheden staan gepland?
OnzeBruiloftsite.nl gaat haar hele website (homepage, bruiloftsites en bedrijvengids) verhuizen naar een nieuwe server. Daarnaast worden er verbeteringen doorgevoerd onder de motorkap. Je zal dit straks gaan merken aan de snelheid van de website.

Waarom staan er werkzaamheden gepland?
OnzeBruiloftsite.nl ontvangt steeds meer bezoekers, onze huidige server heeft zijn maximum bijna bereikt. Als we geen onderhoudswerkzaamheden zouden uitvoeren, dan zouden we binnen twee maanden over de limiet van onze huidige server heen gaan. Dit is vragen om problemen. Zo zal de website dan langzamer laden dan we gewend zijn. Ook kunnen er fouten ontstaan als je je bruiloftsite bijwerkt.

Hoe lang duren de werkzaamheden?
We hebben een heel weekend ingepland voor het verhuizen van de website. We verwachten echter niet het hele weekend nodig te hebben en hopen dan ook zaterdagavond alweer up and running te zijn. Zondag is een extra ingeplande dag, mochten we ergens tegenaan lopen. Als de werkzaamheden zijn voltooid, zullen we iedereen per e-mail informeren. Dit doen we natuurlijk ook mocht er ander nieuws zijn omtrent de verhuizing.

Wat kunnen we wel of niet tijdens de onderhoudswerkzaamheden?
Tijdens de verhuizing is het nodig om de website van OnzeBruiloftsite (inclusief alle bruiloftsites en beheer) offline te halen. Dit doen we zodat we zeker weten dat er geen gegevens van onze klanten verloren gaan. Tijdens de verhuizing zal er een melding op de website verschijnen dat we bezig zijn met onderhoud. Ook de bezoekers van jouw bruiloftsite krijgen deze melding te zien. Je kan dan ook tijdelijk niet werken aan jullie bruiloftsite.

Wat kan ik nu het beste doen?
Mocht je jullie bruiloftsite flink willen vullen, doe dit dan voordat we met de onderhoudswerkzaamheden beginnen. Bovendien is het aan te raden om de bezoekers van jullie bruiloftsite nu alvast op de hoogte te stellen van de geplande werkzaamheden. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een berichtje te plaatsen op jullie bruiloftsite.

Wanneer beginnen de werkzaamheden?
De werkzaamheden beginnen op vrijdagavond 24 november rond 21:00u en duren tot uiterlijk zondag 26 november om 0:00u. Mochten de werkzaamheden eerder voltooid zijn, dan zal de website al eerder bereikbaar zijn. We houden iedereen hiervan op de hoogte middels een e-mail.

Mocht je verder nog vragen hebben over de geplande verhuizing of de bereikbaarheid van jullie bruiloftsite? Je kan deze vragen indienen via het bruiloftsite beheer.

Veel succes met de voorbereidingen van jullie bruiloft en veel plezier met jullie bruiloftsite.

Het team van OnzeBruiloftsite.nl
www.onzebruiloftsite.nl

terug

Nieuws

> LET OP! Onderhoudswerkzaamheden 24...
> Lite- en PRO-account blijvend in...
> OBS op Gelukmomenten.nl