Home Bruiloftsite Aanmelden Designs Bruidsparen Top 10 Kalender Bedrijven Contact

Bruiloftsite

Jullie eigen bruiloftsite!
Het idee van een bruiloftsite is even oud als het internet. Bij onzebruiloftsite bieden wel al sinds 2004 helemaal gratis jullie eigen bruiloftsite aan. Met handige opties zoals een gastenboek, fotoboek en RSVP (gastenlijst op je bruiloftsite). Dit alles is makkelijk te onderhouden met het webbeheer systeem. Dit systeem is speciaal gemaakt om zo eenvoudig mogelijk jullie bruiloftsite bij te houden en telkens aan te kunnen passen. Je kan altijd je website aanvullen en verbeteren! We roepen wel eens "binnen 5 minuten jullie eigen bruiloftsite", maar in de praktijk kost het uren en uren. Waarom? Omdat het zo leuk is! We zien regelmatig stellen (ook al vermoeden we dat vooral de bruiden actief zijn) die er een prachtige bruiloftsite van maken. Leuke verhalen over de aankomende bruiloft en alles rondom hun voornemen om te trouwen. Ook de reacties van familie en vrienden rondom het bruidspaar maken dat jullie enorm veel voorpret beleven. Nieuw op Onzebruiloftsite is: Hotspots. Hiermee kan je als bruidspaar op de kaart alle plekken aangeven die voor jullie (bruiloft) belangrijk zijn. Daarmee zien de bezoekers van jullie site in een klik alle plaatsen die bij jullie horen. Zo zal je bruiloftsite zeker uniek worden en blijven!

Het websitebeheer systeem
Jullie bruiloftsite is tot in de details te beheren via jullie websitebeheer. In dit webbeheer kunnen jullie alle instellingen van jullie website beheren. Teksten aanmaken, foto's uploaden, RSVP bijhouden, hotspots aangeven op de kaart, youtube filmpjes op de bruiloftsite zetten en ga zo maar door. Er is ook een feedbacksysteem voor als je vragen hebt of een tip of verbetering wilt aandragen. In dit systeem kan je na afloop van je bruiloft ook een cd of dvd bestellen van je website. Zo blijft je bruiloftsite altijd bespaard en heb je nog lang een leuke herinnering.

RSVP - gebruik jullie bruiloftsite om te organiseren!
Waar staat RSVP voor? Dit staat voor Répondez, s'il vous plaît. Simpelweg een verzoek om op een uitnodiging te reageren en aan te geven of je wel of niet aanwezig zal zijn. Jullie kunnen bijvoorbeeld verschillende evenementen op jullie bruiloftsite RSVP pagina plaatsen: trouwen op gemeentehuis, trouwen in de kerk, receptie of het avondfeest. Verder is het dan handig om op jullie trouwkaart een linkje naar jullie bruiloftsite te zetten met de mededeling dat men bij RSVP kan aangeven of men komt of niet. In jullie websitebeheer van jullie bruiloftsite zie je uiteindelijk een complete lijst met reacties. Even doormailen aan de ceremoniemeester(es) en klaar! Ondertussen hebben al honderden stellen van de RSVP functie gebruik gemaakt en zijn er duizenden inschrijvingen binnen gekomen.

Domeinnaam van jullie bruiloftsite
Bij Onzebruiloftsite heb je de mogelijkheid een keuze te maken uit verschillende domeinnamen. Het eerste stukje domeinnaam van jullie bruiloftsite bepaal je zelf (bijvoorbeeld jullie namen) en vervolgens kies je het laatste stukje uit. Je kan kiezen uit de volgende opties:

www. ……… sameninhethuwelijksbootje.nl
www. ……… hunmooistedag.nl
www. ……… onzebruiloftsite.nl
www. ……… onzebruiloftsite.be

Bijvoorbeeld:
www.kimenpeter.sameninhethuwelijksbootje.nl
Bedenk een makkelijke en/of originele naam, zodat jullie bezoekers de bruiloftsite ook snel kunnen vinden.

Privé bruiloftsite
Het is natuurlijk leuk als iedereen even naar jullie website kan surfen. Maar soms wil je graag dat de website alleen voor vrienden en familie beschikbaar is. Dit kan en het kost je slechts iets extra's. Door een Lite of PRO account aan te vragen, krijg je de mogelijkheid om een wachtwoord op jullie website te plaatsen. Ook kan je een hint opgeven. Bijvoorbeeld: "hoe heet onze nieuwe puppy?". Alleen familie en vrienden zouden het antwoord moeten weten en krijgen zo toegang tot jullie bruiloftsite. Deze extra opties zijn uniek en alleen bij Onzebruiloftsite.

Over Onzebruiloftsite.nl
Wij zijn een van de grootste "leveranciers" van bruiloftsites. En we doen dit met erg veel plezier! We blijven zoeken naar verbeteringen, zowel aan de techniek als aan nieuwe functionaliteiten voor jullie bruiloftsite. Zo'n 3 jaar geleden hebben we een complete verbouwing gehad aan de website. Dit was nodig omdat de oude structuur niet geschikt was voor uitbreidingen en bijna uit zijn voegen barste. Ook is er een nieuwe server geïnstalleerd. Hiermee hebben we een prestatiewinst kunnen behalen van bijna 500%. Jullie website is dus altijd supersnel. Ook mogen we elke maand ruim 100.000 bezoekers verwelkomen die samen bijna 1 miljoen pagina's bekijken. Elke maand plaatsen stellen duizenden foto's op hun bruiloftsite. En er komen duizenden reacties bij in de gastenboeken of als reactie bij een foto. Het onderhoud en de ontwikkeling van Onzebruiloftsite kost veel geld. Toch willen we de mogelijkheid blijven bieden om gratis een bruiloftsite aan te maken. Om de kosten deels te drukken hebben we tegenwoordig de optie om voor een betaald account te kiezen. Een soort goldmember dus. Dit is het Lite account of de meest uitgebreide versie: het PRO account. Verder is het mogelijk om na jullie trouwen een CD te bestellen met de complete website! Hierop staan al jullie pagina's, foto's, reacties enz. We hopen nog minimaal 20 jaar door te kunnen gaan. Vertel vrienden en kennissen over onze site als je het vermoeden hebt dat ze gaan trouwen. We stellen dat zeer op prijs.

Bruiloftsite opties

Pagina's
Maak jullie eigen pagina's aan, zoveel als je wilt.

RSVP
Weet wie er komen. Maak eigen lijsten aan.

Gastenboek
Geef de bezoekers van jullie bruiloftsite demogelijkheid om een berichtje achter te laten.

Festiviteiten
Breng je familie, kennissen en vrienden op de hoogte!

Fotoboeken
Onbeperkt (!) aantal foto's uploadennaar jullie eigen samengestelde fotoboeken.

Website-effecten
Geef jullie website meer dynamiek!

Achtergrondmuziek
Breng jullie gasten in de sfeer die jullie willen uitstralen.

Bruiloft VIPS
Wie o wie zijn de bruiloft VIPS?

Eigenwebsitebeheer
Met het afgeschermde websitebeheer kunnenjullie je eigen bruiloftsite naar smaak aanpassen.

Contactpagina
Blijf in contact met elkaar via de contactpagina.

Eigen bruiloftsite CD
Jullie eigen bruiloftsite CD als aandenken!

Eigensubdomein
Jullie bruiloftsite makkelijk tevinden onder jullie eigen subdomein!